mandag den 19. marts 2012

godkendt i USA

Kære Rikke og familie

TILLYKKE
her kommer dit acceptance letter fra USA.

Congratulations, you have been granted initial acceptance to participate on the Semester Program/academic Year program with international cultural Exchange Service!!

YES YES YES!!
Jeg kan slet ikke beskrive hvilken følelse der gik igennem kroppen. d. 15 marts, det var en rigtig god dag!! Det tog tre-fire dage, og så var jeg blevet godkendt i USA, ret vildt efter min mening :-D!
Nu kan jeg være 110% sikker på at jeg kommer til USA.

Jeg tjekker mine mails mindst en gang om dagen, selv om der kan gå op til fire måneder før jeg får en værts-familie. Jeg synes virkelig det er spændende at læse om andre exchange student og deres familie!
Så jeg både kan høre om deres gode og dårlige oplevelser! De fleste forklar at det er hårdt i skolen, at de har op til tre-fire timers lektier for hver dag? Det lyder lidt voldsomt, og det er helt klart det jeg er mest bange for! Jeg har ingen ønsker til familien, jeg ønsker ikke de har store eller små børn. For jeg vil ikke skuffe mig selv, da jeg mener at alt kommer som en oplevelse, og hvis man allerede nu har et billede af hvordan alt skal være, er der intet spontant i at rejse afsted! så jeg har ingen forventninger, kun at der skal komme mange forskellige oplevelser i de 10 måneder! :-)

Så har jeg ikke mere herfra, næste indlæg bliver "måske" når jeg har fået min værts-familie ;)
-> Rikke.
En glad Rikke, der er klar til at rejse afsted om 4-5 måneder! :-)

3 kommentarer:

  1. EVERYONE!!!
    min blog er blevet hacket, så har fået en ny.
    Håber i vil følge med i denne nye blog. ;-)

    SvarSlet